Fumie!!

Conitiwa!

I´m so happy that I met you in Tarrytown, New York!! I hope that we will meet each other again soon!! Even if you live on the other side of the world. You remember, we will not say good bye, we will say see you!!

Fumie is a pretty, happy and wonderful girl from Japan and my friend forever!



Zuttotomodachi!

Aishiteru <3

Tack Fumie!!

Hugs Ida!


Hej då New York!

Hej Alla!

När ni läser detta har jag kommit hem, men nu i skrivandets stund sitter jag på JFK flygplats i New York , lördagen den 6 februari . Jag har nu väntat i 2 timmar och har ytterligare 3 timmar kvar innan jag ska gå på flygplanet som ska ta med mig hem! (via tyskland)

Tänkte fördriva tiden med att skriva till alla er som följt mig på min resa till New York.  Min sista kväll här i New York spenderades på Manhattan. Vi var ett glatt gäng på 10 personer som åt mat på Hard Rock café! Underbart gott och trevligt sällskap. Bröderna från Brasilien har varit på semester i en vecka i Miami och kom tillbaka till Manhattan för att ta flyget hem härifrån idag. Så det passade bra att vi kunde fira min sista dag här tillsammans med dem :) Bilder kommer :)

Idag gick jag upp tidigt för att packa klart min väska för att sedan äta brunch med mina bästa vänner härifrån! Att säga hej då till dem var jobbigt, man vet aldrig när och om vi kommer att ses igen! Rättare sagt vi sa inte hej då, vi ses är mycket bättre :) Kommer sakna dem massor, tacka vet jag skype och Facebook!!

Högst upp på min lista av länder jag vill besöka en massa gånger är nu Japan, Brasilien, Tyskland och Argentina.  För i dessa länder bor Fumie Momoko, Gabriel, Matheus, Marcella, Elisa och Aicza!

Igår kväll ville jag inte åka hem, ville inte åka ifrån alla här. Men nu när jag sitter här på flygplatsen och bara väntar vill jag bara hem, hem till min familj, hem till mina vänner, hem till mitt rum, hem till min hund, hem till mina hästar, hem till gymmet, hem till den svenska maten, hem till Sverige, Vara!  

Jag har med mig så mycket härifrån i upplevelser, intryck, minnen och kunskap. En resa jag aldrig kommer att glömma och se tillbaka på med ett leende på läpparna.

Kl 14 imorgon (svensk tid) landar jag i Sverige!! Vi ses :)

Kramar Ida


Hard Rock café


Ida tycker inte om prov!

Hej Hej

Nu ar det inte langt kvar! Pa sondag ses vi :) 

Mitt internet kranglar pa rummet hoppas det funkar ikvall!

Jag har precis gjort mitt slutprov i engelska och jag kan sammanfatta det med ett ord HEMSKT! Forsta delen var latt 20 min med att lyssna och svara pa fragor. Men sen gick det utfor, hur ska man hinna lasa tva texter pa en hel sida vardera + 20 fragor + ca 20 grammatik fragor + kortare texter pa 20minuter??!! Ge mig provet pa Svenska sa kanske jag klarar det!
 
Jaja det far ga som det gar. Nu ar det dax att hitta Fumie sa vi kan ga och ata tillsammans med de andra i Tarrytown ikvall ;) Blir nog McDonalds sa blir det finare mat i Manhattan imorgon :) Ingen mer middag for mig har pa skolan ojojoj vad jag kommer att sakna det, eller inte :P

Kramar Ida

Lite bilder från helgen ;)








イダ、こんにちは

イダ、イダのお友達、こんにちは。
私は、ニューーヨークでイダとお友達になった越智史恵です。
たった4週間なのに、とっても仲良くなれて本当にうれしいです!
今週末に帰ってしまうから、ちょっと離れてしまうけど、でも、今度はスウェーデンか日本で会えるのを楽しみにして、仕事を頑張ってお金ためます!!!

(Ida, Ida no otomodachi, konnichiha.
watashiha, New York de Idato otomodachininatta Ochi Fumie desu.
Tatta 4 syuukannanoni, tottemonakayokunarete hontouni ureshiidesu!
konsyuumastunikaettesimaukara, chottohanaretesimaukedo, demo kondoha Sweden ka nihon deaerunowo tanosiminishite, sigotowoganbatte okanetamemasu!!!)


Ida, and Ida's friends, Hello.
I'm her friend whom she met in New York, Fumie Ochi.
We have been known each other for 4 weeks, But we are BEST friend and I'm happy to meet her!
This weekend, she will go back and we will stay little bit far each other. but We will be able to meet on Sweden or Japan again!  I'm looking forward to meeting her, in order to meet her, I'll work hard to earn money to go to Sweden!

RSS 2.0